Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Πλατανιώτη συνέχισε το «σόου» στο Ευρωπαϊκό – Δάκρυα χαράς και ικανοποίησης

Η Πλατανιώτη συνέχισε το «σόου» στο Ευρωπαϊκό – Δάκρυα χαράς και ικανοποίησης
facebook.com/HellenicOlympicCommittee

Υπό τους ήχους του «The show must go on», η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατάφερε με τη χορογραφία της να… μαγέψει και πάλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στον τελικό του ελεύθερου σόλο. “Τα δυο μετάλλια αποτελούσαν στόχο ζωής” τόνισε, χωρίς να κρύψει τη συγκίνηση της.

Το δεύτερο μετάλλιό της μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, κατέκτησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Μετά τη δεύτερη θέση στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο, η πρωταθλήτρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατετάγη σήμερα (12/5) τρίτη στο ελεύθερο πρόγραμμα, ανέβηκε ξανά στο βάθρο και έγινε η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα μας που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.

 

Η Πλατανιώτη μιμήθηκε κάποιες κινήσεις του Φρέντι Μέρκιουρι πριν μπει στην πισίνα και με την υπέροχη χορογραφία της συγκέντρωσε 90,8000 βαθμούς στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Τα δάκρυα της χαράς και της ικανοποίησης ήταν ευδιάκριτα στο πρόσωπο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης συγκινήθηκε μετά την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού μεταλλίου μέσα σε λίγες ώρες.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας τόνισε:

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τα δύο αυτά μετάλλια. Αποτελούσαν έναν στόχο ζωής για μένα. Ήρθαν δε την κατάλληλη στιγμή, ένα μήνα πριν το προολυμπιακό τουρνουά, εκεί όπου θα διεκδικήσω την παρουσία μου για τρίτη συνεχόμενη φορά στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μου προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι η βαθμολόγησή μου ήταν υψηλή στον σημερινό αγώνα. Η μεγαλύτερη που έχω μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Αφιερώνω αυτά τα μετάλλια στις προπονήτριες μου, στις συναθλήτριές μου, σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου αυτά τα χρόνια και βέβαια στην οικογένειά μου. Επειδή με ρωτούν πιο μετάλλιο έχει μεγαλύτερη αξία για μένα από αυτά τα δύο, εκτιμώ ότι έχουν την ίδια αξία. Δείχνουν τις δυνατότητες μου σαν αθλήτρια και στο τεχνικό και στο καλλιτεχνικό μέρος του σόλο. Και κάτι τελευταίο, δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα και έτρεξαν δάκρυα χαράς και ικανοποίησης».

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις