Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πρώην σύντροφος του Άντονι τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία

Η πρώην σύντροφος του Άντονι τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία

Η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, κατηγορεί τον Βραζιλιάνο άσο για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και απειλή.

Συγκεκριμένα, η Γκαμπριέλα Καβαλίν κατήγγειλε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, στις Αρχές στο Σάο Πάολο, όπως ενημέρωσε το ESPN.

Η πρώην σύντροφος του Άντονι, η οποία είναι DJ και influencer, υποστήριξε ότι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος της επιτέθηκε ήταν τον Ιούλιο του 2022, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού σε ένα κλαμπ στο Σάο Πάολο.

Ο Άντονι την τράβηξε από το χέρι και τα μαλλιά και την έσπρωξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, ενώ εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος 17 εβδομάδων, και στις 21 του ίδιου μήνα απέβαλλε. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι αυτό το γεγονός δεν σχετίζεται με την επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.

Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και έμεινε μαζί στο Μάντσεστερ. Ακολούθησε, όμως, και δεύτερο περιστατικό βίας, αυτή τη φορά τον Ιανουάριο του 2023 λόγω ζήλειας.

Υπήρξαν ακόμα δύο περιστατικά, με την Καβαλίν να κόβεται σε δάχτυλο του χεριού της από ένα ποτήρι που έσπασε ο Άντονι, με την φωτογραφία από το τραύμα να συμπεριλαμβάνεται στην καταγγελία, ενώ την ίδια μέρα ο Βραζιλιάνος φέρεται να της έσπασε και το κινητό.

Κλείνοντας, η Καβαλίν κατήγγειλε ότι ο Άντονι την απείλησε στις 20 Μαΐου ότι θα τη σκότωνε εάν την έβλεπε με άλλον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις