Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η προπόνηση του Ολιβέιρα της ΑΕΚ στο κρεοπωλείο του πατέρα του (video)

Η προπόνηση του Ολιβέιρα της ΑΕΚ στο κρεοπωλείο του πατέρα του (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ένα video που τον δείχνει να προπονείται σε χώρο που κάποτε αποτελούσε το κρεοπωλείο του πατέρα του ανάρτησε στα social media ο άσος της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα.

Η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει λόγω κορονοϊού, αλλά οι περισσότεροι παίκτες προσπαθούν όπως μπορούν να μείνουν σε φόρμα συνεχίζοντας τις προπονήσεις με ειδικά προγράμματα στο σπίτι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, ο οποίο μάλιστα ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό στους κοιλιακούς όταν διεκόπη το πρωτάθλημα της Superleague. Σήμερα ο Πορτογάλος άσος της Ένωσης ανάρτησε στο Instagram ένα video με την ατομική προπόνηση που κάνει όντας σε καραντίνα, την οποία μάλιστα πραγματοποιεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που κάποτε όμως αποτελούσε το ψυγείο του κρεοπωλείου του πατέρα του!

Ο Ολιβέιρα μάλιστα έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα, αφού θυμήθηκε τις στιγμές που πέρασε εκεί σαν παιδί γράφοντας στο μήνυμά του: “Αυτό ήταν το κρεοπωλείο του πατέρα μου! Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά όταν γυμνάζομαι εδώ, μπορώ να νιώσω την ενέργειά του, τη δύναμή του, την αγάπη του κι αυτό μου θυμίζει πόσο μου λείπει, αλλά συγχρόνως με κάνει να αισθάνομαι τόσο καλά. Μπορώ επίσης να ακούσω μερικές φορές να μου λέει: “Πρόσεξε με τη μπάλα, το κρεοπωλείο δεν είναι μέρος να παίζεις ποδόσφαιρο”. Τέλος, μένουμε σπίτι, αλλά δεν σταματάμε να δουλεύουμε”

https://www.instagram.com/p/B-z3qssHq_C/?utm_source=ig_web_copy_link

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις