Αθλητικά

Η πρόταση του ΠΑΟΚ “για να φύγουν οι σκιές”

Την αντίθεσή της με το σχέδιο κοινής ανακοίνωσης που εστάλη προς έγκριση από τη Superleague προς όλες τις ομάδες εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που καταθέτει την δική της πρόταση και ζητά παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις υποθέσεις στο ποδόσφαιρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ανακοίνωση του ο “Δικέφαλος του Βορρά” επισημαίνει ότι αρνήθηκε να υπογράψει την επιστολή της Λίγκας, ενώ απέστειλε την πρόταση του για το “πώς” θα έπρεπε να έχει διαμορφωθεί η επιστολή αυτή.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Η Λίγκα ζητάει επίσημα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Η Λίγκα στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό τους. Ζητάμε από την ΚΕΔ ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματική στους ορισμούς, την αξιολόγηση, την επιβράβευση αλλά και την τιμωρία τους, ώστε οι λίγοι να μην αμαυρώνουν τον κλάδο και τις θυσίες των πολλών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα