Η ΑΕΚ έχει συμπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της αλλά απομένουν 1 ή 2 κινήσεις που οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Η περίπτωση Τζιμπούρ φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει ενώ ο Δέλλας αποκάλυψε ότι βασικός στόχος είναι η απόκτηση ενός αριστερού χαφ.
“Είναι μία νέα αρχή και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητα μας, έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν να πραγματοποιήσουμε το στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην κατηγορία που ανήκουμε.
Εγώ δεν θέλω να μείνω στα ονόματα, σημασία έχει όλοι να δείξουν την ποιότητα τους και την ικανότητα τους στον αγωνιστικό χώρο και όσο περισσότερο γίνει αυτό, τόσο πιο εύκολο θα γίνει το έργο μας σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία.
Έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ μας κατά 95%. Απομένουν κάποιες ελάχιστες κινήσεις. Σίγουρα μέσα σε αυτές είναι ένας αριστερός χαφ και θα ήταν ευχής έργο να ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να τους έχω στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Χάνια. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο μιλάμε και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.