Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ρεάλ… γράφει σουξέ και στο 90′! «Πάγωσε» την Μπαρτσελόνα [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε αήττητη για 33ο σερί παιχνίδι σε κάθε διοργάνωση, μετά την ισοπαλία της με 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στο Camp Nou. Με το γκολ του Ράμος, η «βασίλισσα» έφτασε τους 34 βαθμούς και διατήρησε το +6 από την Μπαρτσελόνα (28 β.). 

Το live του Clasico.

Ο αγώνας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αντάξιος των ονομάτων των δύο ομάδων, ούτε θύμιζε άλλες δυνατές αναμετρήσεις τους. Η Ρεάλ φαινόταν από την αρχή της αναμέτρησης ότι δεν ήθελε να δεχθεί γκολ και ανοίχτηκε μετά το 1-0 των Καταλανών περισσότερο. Αλλωστε πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, έως τότε… Ομως, τα κατάφερε στο 90′ με τον Σέρχιο Ράμος να είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε με κεφαλιά στο 90΄ και «πάγωσε» το «Καμπ Νου»… Η Μπάρτσα ακόμη και στο 93′ έκανε ευκαιρία σε φάση διαρκείας και τους Μαδριλένους έσωσε ο Καζεμίρου που έδιωξε πάνω στη γραμμή έπειτα από την κεφαλιά του Σέρχι Ρομπέρτο.

Οι πανηγυρισμοί στο 1-0

Οι «Μπλαουγκράνα» είχαν ανοίξει το σκορ με το γκολ του Σουάρες στο 53΄, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ και απανωτές προσπάθειες του τελευταίου να βρει δίχτυα. Επειτα, η Μπαρτσελόνα αντί να… καθίσει, αγρίεψε περισσότερο.

Από ένα πέναλτι δεν δόθηκε στις δύο ομάδες. Αριχκά διαμαρτυρήθηκε η Ρεάλ στο μαρκάρισμα του Μαστσεράνο στον Βάθκεθ στο 3ο λεπτό και στο 40′ η Μπαρτσελόνα για χέρι του Καρβαχάλ.

Οχι αυτό το... χέρι! Ετσι αντέδρασε προς τους Καταλανούς οπαδούς μετά το 1-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (60′ Ινιέστα), Αντρέ Γκόμες (78′ Αρντά Τουράν), Μέσι, Νεϊμάρ (87′ Ντένις Σουάρεθ), Λουίς Σουάρες.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κόβατσιτς (86′ Μαριάνο Ντίαθ), Ίσκο (66′ Καζεμίρο), Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77′ Μάρκο Ασένσιο).

 

 

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής :
Γρανάδα-Σεβίλη 2-1
(27΄ Περέιρα, 56΄ Λόμπαν + 90+5΄πεν. Μπεν Γεντέρ)
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1
(53΄ Σουάρες – 90΄ Ράμος)
Λεγανές-Βιγιαρεάλ 19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ 21:45
Μπέτις-Θέλτα 4/12
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εϊμπάρ 4/12
Σπόρτινγκ Χιχόν-Οσασούνα 4/12
Αλαβές-Λας Πάλμας 4/12
Βαλένθια-Μάλαγα 4/12
Λα Κορούνια-Σοσιεδάδ 5/12

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε