Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε την Βαλένθια στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup Ισπανίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε την Βαλένθια στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup Ισπανίας
Reuters

Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια έμειναν στο 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση του ημιτελικού του Super Cup Ισπανίας που γίνεται στο Ριάντ κι έτσι έλυσαν τις… διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, με την ομάδα του Αντσελότι να παίρνει την πρόκριση (4-3) για τον τελικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της Βαλένθια στα πέναλτι, νικώντας τη με 4-3 (1-1 το ματς σε κανονική διάρκεια και παράταση) και πέρασε στον τελικό του Super Cup Ισπανίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μπέτις.

Στο 38′ του ημιτελικού ο Μπενζεμά κέρδισε το πέναλτι από τον Τσέμερτ και ο ίδιος έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα. Η Βαλένθια μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 46’ ο Λάτο (μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού) σέντραρε και ο Λίνο με όμορφο μονοκόμματο σουτ στο πίσω δοκάρι, έκανε το 1-1.

Tο ματς πήγε στην παράταση (όπου χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες) και τελικά στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Καβάνι έκανε το 0-1 και ο Μπενζεμά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Τσέμερτ αστόχησε στη δική του εκτέλεση και ο Μόντριτς έκανε το 2-1. O Μορίμπα έκανε το 2-2 και ο Κρόος το 3-2 ενώ ο Γκιγιαμόν έγραψε το 3-3. Ο Ασένσιο ευστόχησε για το 4-3 και ο Κουρτουά έπιασε την εκτέλεση του Γκαγιά κι έστειλε τη Ρεάλ στον τελικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις