Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει Σλούκα ή Καλάθη για τη θέση του Καμπάτσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει Σλούκα ή Καλάθη για τη θέση του Καμπάτσο
ΦΩΤΟ intime

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιθανό να χάσει το φετινό καλοκαίρι τον Φακούντο Καμπάτσο και οι δύο επιλογές της για αντικαταστάτη, φαίνεται ότι είναι δύο Έλληνες, ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας.

Ο Καμπατσο αναμένεται να έχει προτάσεις από τους Ντάλας Μάβερικς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ώστε να κάνει το… βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο NBA, γεγονός που αφήνει τεράστιο κενό στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η “Βασίλισσα” δεν είναι ικανοποιημένη ούτε από τον Λαπροβίτολα και έτσι εκτιμάται ότι θα… τινάξει την μπάνκα για να αποκτήσει έναν κορυφαίο γκαρντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και το Ισραήλ λοιπόν, οι δύο “στόχοι” της είναι ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας. Για τον πρώτο επισημαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να μειώσει το μπάτζετ του και άρα λύσει τη συνεργασία τους για τον τρίτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Πιο εφικτή επιλογή πάντως, θεωρείται ο δεύτερος, για τον οποίο σημειώνεται ότι έχει opt-out στο συμβόλαιό του για φέτος το καλοκαίρι και έτσι θα μπορούσε να γίνει κίνηση για την απόκτησή του από τη Φενέρμπαχτσέ.

https://twitter.com/mundodeportivo/status/1255797184580202501

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις