Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στη League Two και ο Ράιαν Ρέινολντς την έκανε παγκόσμιο trend

Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στη League Two και ο Ράιαν Ρέινολντς την έκανε παγκόσμιο trend
youtube/grab

Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στην League Two κατακτώντας το πρωτάθλημα στη National League μετά τη νίκη με 3-1 επί της Μπόρχαμ Γουντ. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜακΕλχένι, ανέλαβαν τη ηνία της πριν από δύο χρόνια και βοήθησαν την ομάδα να γίνει viral το τελευταίο 24ωρο.

Η… αστερόσκονη των Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜακΕλχένι φέρνει αποτέλεσμα στην Ρέξαμ. Η άσημη ομάδα κατάφερε να γίνει παγκόσμιο trend το τελευταίο 24ωρο, μετά την άνοδό της στη League Τwo.

Η Ρέξαμ επικράτησε 3-1 της Μπόρχαμ Γουντ, κατέκτησε τον τίτλο της National League και επέστρεψε στην τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, μετά από 15 χρόνια.

Οι δύο ιδιοκτήτες της Ρέξαμ ήταν στις εξέδρες του γηπέδου και μετά το σφύριγμα της λήξης εμφανίστηκαν συγκινημένοι, ενώ μαζί τους ήταν και ο ηθοποιός Πολ Ρουντ, ο οποίος υποδύεται τον Antman στο cinematic univerce της Marvel. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έδωσε το έναυσμα στον κόσμο της ομάδας για το πιο χαρούμενο… ντου, εντός αγωνιστικού χώρου.

Θυμίζουμε πως στην ουαλική ομάδα αγωνίζεται και ο Μπεν Φόστερ, ο οποίος ξεκρέμασε τα γάντια του για χάρη του Ράιαν Ρέινολντς. Ο γνωστός σε όλους μας “Deadpool είχε κέφια και… μπούκαρε στη συνέντευξη Τύπου ζητώντας τη φανέλα του τερματοφύλακα της ομάδας.

«Θα τη βγάλεις στο e Bay;», ρώτησαν τον Ρέινολντς. «Κοιτάξτε, δουλεύω στον χώρο του θεάματος και έχουμε περάσει δύσκολα τελευταία», απάντησε με χιούμορ ο Καναδός ηθοποιός, ενώ λίγο πριν ο Φόστερ του είπε ότι η φανέλα του βρωμάει!

Η επένδυση των δυο ανθρώπων του θεάματος πιάνει πλέον τόπο, αλλά οι βλέψεις τους είναι πολύ υψηλές. Ήδη το πρότζεκτ της αύξησης της χωρητικότητας του «Racecourse Ground», από τις 10.000 στις 15.500 θέσεις, ολοκληρώνεται, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας έχουν πάρει την… ανηφόρα, από τη στιγμή που ανέλαβαν την Ρέξαμ. Μένει να δούμε, ποιο θα είναι το “ταβάνι” της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις