Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Ρόμα το “πέτσινο” πέναλτι, η Λάτσιο το παλικαρίσιο “διπλό” [vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Ρώμη της… ανήκει! Λίγες ημέρες αφού την απέκλεισε στο κύπελλο Ιταλίας, η Λάτσιο νίκησε την Ρόμα και στο πρωτάθλημα, με το εκπληκτικό 1-3. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Θωμά Στρακόσια. Με ανύπαρκτο πέναλτι ισοφάρισαν οι “τζιαλορόσι”, που μετά από αυτό το αποτέλεσμα μένουν εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Η… τυπικά φιλοξενούμενη Λάτσιο, ήταν αυτή που πανηγύρισε στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν εκπληκτική στο “Ολίμπικο”, νικώντας με το “ηχηρό” 3-1 της Ρόμα, που μετά από αυτό το αποτέλεσμα έχασε ουσιαστικά κάθε ελπίδα για τον τίτλο στην Serie A.

Ο θρίαμβος της Λάτσιο ξεκίνησε στο 12′ με τον Κεϊτά να κάνει το 1-0, ενώ ταυτόχρονα ο Θωμάς Στρακόσια έκανε σημαντικές επεμβάσεις για να κρατήσει το “μηδέν” στην εστία των “λατσιάλι”.

Η ισοφάριση για τους “τζιαλοόσι” ήρθε από ανύπαρκτο πέναλτι στο 45′. Ο Στρούτμαν “βούτηξε” όταν ο Γουάλας προσπάθησε να διώξει την μπάλα και η Ρόμα κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι ισοφαρίζοντας τη Λάτσιο σε 1-1 στο 44’ με την εύστοχη εκτέλεση του Ντε Ρόσι.

Οι “γαλάζιοι” όμως ήταν καλύτεροι και έφτασαν στη νίκη. Αρχικά, ο Μπάστα έκανε το 1-2 στο 50′, ενώ στο 85′ ο Κεϊτά διαμόρφωσε το τελικό 1-3, μετά από μια ταχύτατη αντεπίθεση. Το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με την αποβολή -με κόκκινη κάρτα- του Ναϊνγκολάν.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε