Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Σάλκε του Γραμμόζη «σόκαρε» την Άιντραχτ -Στέλνει την Ντόρτμουντ στο Champions League

Η Σάλκε του Γραμμόζη «σόκαρε» την Άιντραχτ  -Στέλνει την Ντόρτμουντ στο Champions League
Reuters

Μπορεί να έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, αλλά η Σάλκε κατάφερε –σε μια από τις τελευταίες φετινές εμφανίσεις της στην Bundesliga- να κάνει μεγάλη «ζημιά» στην Άιντραχ Φρανκφούρτης (τη νίκησε με 4-3 μέσα στο «Γκεζελκίρχεν»).

Η Σάλκε έχει υποβιβαστεί προ πολλού, αλλά στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν πρόσφερε ένα ιστορικό κάζο στην Αϊντραχτ. Ο Δημήτρης Γραμμόζης πέτυχε την παρθενική του νίκη στον πάγκο των «βασιλικών μπλε», με το τελικό 4-3 να στερεί –κατά πάσα πιθανότητα- την έξοδο της ομάδας της Φρανκφούρτης στο Champions League και να τη δίνει στην Ντόρτμουντ (στο +1 οι «κιτρινόμαυροι», που αγωνίζονται αύριο).

Στο 15′ ο Κλάας Γιαν Χούντελαρ απέτυχε σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά στη συνέχεια άνοιξε το σκορ. Ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε στο 29’ με το 26ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ.. έπεσαν βροχή! Από το 51′ μέχρι το 64′ οι δύο ομάδες σκόραραν 4 φορές (τα τρια γκολ ήταν των γηπεδούχων).

Ο Σίλβα προσπάθησε να ξαναβάλει στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους με το γκολ που σημείωσε στο 72′, όμως δεν ήταν αρκετό. Η Σάλκε έφτασε στην 3η της φετινή νίκη κι έδωσε στην Ντόρτμουντ τη μεγάλη ευκαιρία, με ένα «τρίποντο» στους δυο αγώνες που της απομένουν, να πάρει το «εισιτήριο» για το Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις