Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Σεντ Ετιέν θέλει τον Ρέτσο δανεικό από την Λεβερκούζεν!

Η Σεντ Ετιέν θέλει τον Ρέτσο δανεικό από την Λεβερκούζεν!
ΦΩΤΟ Intime

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ρέτσου φαίνεται πως βρήκε η Σεντ Ετιέν τον αντικαταστάτη του Γουέσλι Φοφανά, που μετακόμισε στη Λέστερ- στο κέντρο της άμυνας και γι’ αυτό κινείται για την απόκτησή του.

Ο εκλεκτός του προπονητή της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ, για το κέντρο της άμυνας των “στεφανουά”, είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, σύμφωνα γαλλικό δημοσίευμα.

Η γαλλική ομάδα αποδέχτηκε την πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ για τον Γουέσλι Φοφανά, από την Λέστερ, και φέρεται να έχει καταλήξει στον διεθνή Έλληνα στόπερ ως τον ιδανικό αντικαταστάτη και γι’αυτό κινείται για την απόκτησή του ως δανεικό -για ένα έτος- από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει η  γαλλική ιστοσελίδα “Butfootballclub.fr”:

“Η Σεντ Ετιέν πρέπει να κάνει γρήγορα για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Φοφανά που μετακόμισε στην Λέστερ, με τον Παναγιώτη Ρέτσο να είναι ενδεχομένως ο παίκτης που θα επιλέξει ο Πιελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα ενδότερα της Σεντ Ετιέν, ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός όχι μόνο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν αλλά οι “στεφανουά” θα προχωρήσουν και σε πρόταση απόκτησής του από την Λεβερκούζεν με τη μορφή δανεισμού και με οψόν αγοράς.

Ο παίκτης αποκτήθηκε έναντι 17.500.000 ευρώ το καλοκαίρι του 20178 και το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο προφίλ του αμυντικού που ψάχνει ο Πιελ. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι αυτή τη στιγμή 8.000.000 ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις