Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Σέριλ Κρόου αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο με ένα φοβερό μήνυμα

Η Σέριλ Κρόου αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο με ένα φοβερό μήνυμα

Η Σέριλ Κρόου είναι μία από τις πιο δημόσιες τραγουδίστριες στις ΗΠΑ, με τεράστια καριέρα στην κάντρι, την pop και τη ροκ μουσική, αλλά τον τελευταίο καιρό είναι και η πιο αναγνωρίσιμη οπαδός των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο μικρός της γιος είναι φανατικός του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το twitter της ίδιας “πλημμύρισε” τους τελευταίους μήνες, με αναρτήσεις για τα “ελάφια”, φθάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου μετά από 50 χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, θέλησε να ευχαριστήσει τους Μπακς και ειδικά τον Greek Freak για τα συναισθήματα που χάρισαν στην οικογένειά της, με ένα μακροσκελές και συγκινητικό κείμενο, που έγινε viral στα social media.

Η ανάρτηση της Σέριλ Κρόου

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο μεγάλη φίλη του μπάσκετ, μέχρι ο 11χρονος γιος μου να ανακαλύψει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς. Το 2019 ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη μια υπογεγραμμένη φανέλα του. Έψαχνε παντού για μια τέτοια και μου έλεγε πως αυτός ο τύπος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. 

Εγώ, φυσικά, του έλεγα για τον Καρίμ, τον Τζόρνταν και τον Μάτζικ. Αλλά ο Γιάννης ήταν ο δικός του ήρωας. Όταν ήρθε η καραντίνα, βλέπαμε συνέχεια ESPN και ανάμεσα στα διαδικτυακά μαθήματα ο γιος μου μελετούσε κάθε ομάδα και έβλεπε κάθε παιχνίδι. Έτσι ερωτευτήκαμε κι εγώ και ο μεγάλος μου γιος με τον ίδιο τρόπο τους Μπακς, όπως εγώ είχα ερωτευτεί τους μεγάλους μουσικούς της εποχής μου.

Τα δάκρυα του Αντετοκούνμπο στη mini movie του NBA

Ο μικρός μου γιος είναι ένα έξυπνο παιδί που έχει φοβερή μνήμη και θυμάται στατιστικά για κάθε παίκτη σε κάθε σπορ, αλλά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αυτός που τον έκανε να θέλει να περάσει το χρόνο του σουτάροντας από κάθε σημείο του γηπέδου στην αυλή μας, που τον έκανε να περνά ώρες δουλεύοντας στην ντρίμπλα του, αλλά το κυριότερο που τον ενέπνευσε να δουλέψει και πάνω στις δυνατότητές του στο μπέιζμπολ και το ποδόσφαιρο. Σκληρή δουλειά, εξέλιξη, μεγαλείο.

Είναι σπουδαία υπόθεση να βλέπεις ότι μέσα σε ένα παιδί ανάβει μια φωτιά και καταλαβαίνει πως η σκληρή δουλειά φέρνει μεγάλα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί επέλεξε τον Γιάννη ως ήρωά του, δεν μπορεί να το εξηγήσει και ο ίδιος. Απλώς είδε κάτι σε εκείνον που ήθελε να μιμηθεί. 

Ως μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, είναι φοβερή εμπειρία να βλέπεις ένα παιδί να έχει έναν ήρωα να αντιπροσωπεύει όσα ο Γιάννης και τα αδέρφια του: την αφοσίωση που έχει ο ένας στον άλλο, την αγάπη για τους γονείς τους, την εκτίμηση για την αφοσίωση και τις θυσίες που έκαναν εκείνοι για να οδηγήσουν τους γιους τους εκεί που ήθελαν, αλλά και την αγάπη για τους συμπαίκτες του. Αλλά πάνω από όλα την ταπεινότητά του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις