Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η σημαία της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης ξανά στο άγαλμα της Κυβέλης

Η σημαία της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης ξανά στο άγαλμα της Κυβέλης

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασαν μαζί με τους οπαδούς της ομάδας την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος των “μερένγκες” και όπως συνηθίζουν, έδωσαν… ραντεβού στην πλατεία Θιμπέλες. Γιόρτασαν και πάλι μετά το “διάλειμμα” 1 έτους που έκαναν, λόγω της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος από την Ατλέτικο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε μέσα στο “Μπερναμπέου” την Εσπανιόλ με 4-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά τον φετινό τίτλο στην Ισπανία, κατακτώντας έτσι το 35ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Οι παίκτες του Αντσελότι σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο τους και στη συνέχεια ανέβηκαν σε ανοικτό πούλμαν, για να… δείξουν στους φίλους της ομάδας τη νέα κούπα που έβαλαν στην τροπαιοθήκη των “μερένγκες”, για την “παρέλαση” των θριαμβευτών! Φυσικά, κάθε επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης γιορτάζεται στην πλατεία Θιμπέλες, μπροστά στο άγαλμα της θεάς Κυβέλης.

REUTERS

Ο “παλιός” και εκ των αρχηγών της ομάδας, Μαρσέλο, ανέλαβε να… ντύσει το άγαλμα της Κυβέλης με τη σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης και να βροντοφωνάξει την ιαχή “Hala Madrid” μαζί με τους οπαδούς, λίγα 24ωρα πριν η ομάδα του μπει στη “μάχη” της ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι, στα ημιτελικά του Champions League (4-3 υπέρ των “πολιτών” το ματς της Αγγλίας).

 

Σίγουρα, οι παίκτες της “Βασίλισσας” θα ήθελαν να γυρίσουν στα τέλη Μαΐου ξανά στο συγκεκριμένο σημείο, έχοντας στην κατοχή τους ένα ακόμα Champions League.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις