Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η… σιωπή του Πικέ και η απάντηση του Ράμος με “Παρί”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζεράρ Πικέ άφησε υπονοούμενα για τη νίκη – πρόκριση της Ρεάλ επί της Μπάγερν, με ειρωνικό μήνυμα στο twitter, αλλά η απάντηση του Σέρχιο Ράμος ήταν άμεση.

Με το που είδε ο Πικέ το γκολ οφσάιντ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 2-2, δεν έχασε χρόνο και πήρε θέση στο twitter με τη… σιωπή του, ποντάροντας αποσιωπητικά.

 

Η “πληρωμένη” απάντηση ήρθε από τον Σέρχιο Ράμος, που ήταν καυστικός στη μικτή ζώνη, μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

“Να βάλει να ξαναδεί το παιχνίδι με την Παρί Σ.Ζ. για να δούμε αν θα σκέφτεται το ίδιο! Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό με τη Γιουβέντους να δούμε αν θα επιστραφούν τα αποσιωπητικά. Εμείς περάσαμε τις δικές μας εξετάσεις, τώρα είναι η σειρά τους”, είπε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του Βιδάλ για “κλοπή” από τον διαιτητή.

“Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Μου είπαν ότι το 2-2 του Κριστιάνο μάλλον είναι οφσάιντ, το 1-2 θα μπορούσε να έχει κάτι με τον Μίλερ… Μερικές φορές σου δίνουν και άλλες σου παίρνουν. Πρέπει να ζήσεις με αυτό”, τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε