Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η σκληρή προετοιμασία της Σάκκαρη! “Έλιωσε” στην προπόνηση (video)

Η σκληρή προετοιμασία της Σάκκαρη! “Έλιωσε” στην προπόνηση (video)

Είναι πολύ πιθανό όλοι εμείς να κουραστούμε, βλέποντας τη Μαρία Σάκκαρη να βγάζει το πρόγραμμα προπόνησης του Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Η ίδια όμως φάνηκε… ακούραστη! Ο Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν σταμάτησε τη σκληρή δουλειά κατά το διάστημα που το τένις βρέθηκε στον “πάγο”.

Το τένις αρχίζει σιγά σιγά να… παίρνει μπρος, μετά το lock down που έφερε ο κορονοϊός. Η Μαρία Σάκκαρη ωστόσο δεν σταμάτησε όλο αυτό το διάστημα την πολύ σκληρή δουλειά, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media από την προετοιμασία της.

Το Νο.20 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, δούλεψε… ακούραστα τους τελευταίους μήνες μαζί με τον γυμναστή της Γιώργο Παναγιωτόπουλο και κατάφερε να περάσει τα “βασανιστήρια” του, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το Functional Tennis.

Να αναφέρουμε ότι η Σάκκαρη είναι από την Πέμπτη (16.07.2020) στο Μονακό, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της, στην τελική ευθεία πλέον για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση.

Την εβδομάδα 3-9 Αυγούστου θα αγωνιστεί σε χωμάτινο τουρνουά στο Παλέρμο και την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στο χωμάτινο τερέν, σε τουρνουά στην Πράγα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις