Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Stoiximan Gold Partner στο World Outdoor Gymnastics Gala 2019

Η Stoiximan Gold Partner στο World Outdoor Gymnastics Gala 2019

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο WOGG (World Outdoor Gymnastics Gala), αποτελώντας τον Gold Partner της διοργάνωσης, στηρίζοντας την αποστολή του θεσμού για την χορηγική ενίσχυση των Εθνικών Ομάδων της Γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Η συμμετοχή της Stoiximan στην πρώτη αθλητική διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, φέρνοντας κοντά Ολυμπιονίκες από όλο τον κόσμο, ανακοινώθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Πέμπτη (29.11.2018) στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Έλληνες Ολυμπιονίκες και κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων της Ενόργανης Γυμναστικής, της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Τραμπολίνο, θα υποδεχθούν είκοσι πρωταθλητές από είκοσι διαφορετικές χώρες του κόσμου, σε μια γυμναστική πρόκληση που έρχεται να αφήσει ιστορία στη διεθνή αθλητική κοινότητα. Στόχος της διοργάνωσης WOGG είναι να αναδείξει την Γυμναστική ως τη «μητέρα όλων των αθλημάτων» προσφέροντας μια διαδραστική και έντονη εμπειρία υψηλής αισθητικής σε θεατές και κοινό.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ στόχος της είναι να ταξιδέψει και σε επόμενους σταθμούς – χώρες εντός Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, το WOGG θα πλαισιωθεί από διάφορες δράσεις μέσα στο χρόνο, μέχρι την κορύφωση της διοργάνωσης στις 7 Ιουλίου 2019 στο Καλλιμάρμαρο – Παναθηναϊκό Στάδιο. Μάλιστα, το WOGG τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας καθώς και της Περιφέρειας Αττικής.

Οι Έλληνες Olympians Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση, Βλάσης Μάρας, και Βαρβάρα Φίλιου αλλά και πρωταθλητές των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων των ολυμπιακών αθλημάτων της Γυμναστικής, προσκαλούν είκοσι ολυμπιονίκες να εκτελέσουν την καλύτερη εκδοχή του προγράμματός τους και να έρθουν αντιμέτωποι με τον WOGGATAR, δηλαδή τον τέλειο ψηφιακό τους εαυτό, επαληθεύοντας τον θρίαμβο αλλά και τις υψηλές διακρίσεις που μετρούν στην αθλητική τους καριέρα και επιβεβαιώνοντας το σύνθημα της διοργάνωσης «Let’s be more».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και την πρωταθλήτρια Ενόργανης Βασιλική Μιλούση

Ανάμεσα στις καινοτομίες της διοργάνωσης που την ξεχωρίζουν ως μοναδική, είναι η δυνατότητα του κοινού να κρίνει την απόδοση των αθλητών, ψηφίζοντας μέσω ειδικής εφαρμογής από το κινητό τους και χαρίζοντας μέχρι και τέσσερις μοναδικές ψήφους, για την ανάδειξη των όλων νικητών της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ψήφοι που λαμβάνουν οι αθλητές μετατρέπονται σε χρήματα, γεγονός που θα προκαλέσει την υψηλότερη συγκέντρωση χρηματικών επάθλων στην ιστορία της Γυμναστικής.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, και μετά το πέρας του Gala, πρόκειται να  λάβει χώρα ειδική δεξίωση με φιλαθλητικό σκοπό, για την ενίσχυση και στήριξη των αθλητών που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για το 2020, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους Υποστηρικτές και Χορηγούς θα διατεθούν στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων.

Στο περιθώριο της Συνέντευξης Τύπου, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan, σημείωσε: «Το WOGG είναι μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που παίρνει σάρκα και οστά πρώτη φορά στη χώρα μας. Είναι τιμή μας λοιπόν, να αποτελούμε τον Gold Partner της. Πρόκειται για μία διοργάνωση εξαιρετικού κύρους αλλά και ταυτόχρονα ουσιαστικής πρωτοβουλίας με ένα πολύ βασικό και εποικοδομητικό αίτημα: να φέρει κοντά τους καλύτερους μέσα σε μια διοργάνωση που όλοι συνεχίζουν να διεκδικούν την πρωτιά του εαυτού τους. Είναι προφανές ότι ο ελληνικός πρωταθλητισμός βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό αποδεικνύεται με κάθε ευκαιρία σε ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες διοργανώσεις. Στη Stoiximan είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια πρωταθλητές και ολυμπιονίκες της Ενόργανης Γυμναστικής. Αναφέρομαι στους αγαπημένους ανθρώπους και μέλη πια της οικογένειάς μας, τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση. Μαζί τους είχαμε ταξιδέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 και συνεχίζουμε μαζί με τον Λευτέρη για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Παράλληλα, η Stoiximan βρίσκεται και στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας από το 2015, στηρίζοντας έμπρακτα πρωτοβουλίες που χαιρετίζουν φυσικά τις αξίες και τα ιδεώδη του ολυμπισμού.»

Ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα, υλοποιώντας παράλληλα με την εταιρική της δραστηριότητα, ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, βασισμένο στους βασικούς πυλώνες του Αθλητισμού, της Κοινωνίας, του Παιδιού και του Περιβάλλοντος, καθώς και ένα μεγάλο Πρόγραμμα Χορηγιών. Το πρόγραμμα Stoiximan For Tokyo στηρίζει 16 αθλητές καθώς και την Εθνική Ομάδα Πόλο ανδρών και γυναικών στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις