Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Η Superleague καταγγέλλει την ΕΠΟ σε FIFA – UEFA

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με μία επιστολή – καταπέλτη προς FIFA και UEFA, η Superleague… δείχνει -ως υπεύθυνους της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο- τους υπόδικους διοικούντες της ΕΠΟ.

Η νεοεκλεγείσα διοίκηση της Superleague αποφάσισε πως θα πρέπει να ενημερώσει τις διεθνείς αρχές του ποδοσφαίρου πως η ΕΠΟ είναι εκείνη που οδήγησε την κατάσταση σε αδιέξοδο και προκάλεσε την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να αναβάλλει το πρωτάθλημα.

Κι αυτό διότι αθέτησε τα συμφωνηθέντα όσον αφορά το «ισπανικό μοντέλο» στη διαιτησία και κατάρτισε -μόνη της- πίνακες διαιτητών που ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσαν εκρήξεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Λίγκα αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αποστείλει τη συγκεκριμένη επιστολή, παραθέτοντας λεπτομερέστατα τις κινήσεις της ΕΠΟ στο ζήτημα της διαιτησίας.

Ταυτόχρονα, στην εν λόγω επιστολή αποφασίστηκε να εκφράζεται η οργή και η αγανάκτηση των ομάδων για την αιφνιδιαστική και προκλητική απόφαση Γκιρτζίκη να ματαιώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε