Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η σύζυγος του Βάρντι νίκησε στη μάχη των WAGS – Δικαιώθηκε για τις κατηγορίες της Ρούνεϊ

Η σύζυγος του Βάρντι νίκησε στη μάχη των WAGS – Δικαιώθηκε για τις κατηγορίες της Ρούνεϊ

Η Ρεμπέκα Βάρντι δικαιώθηκε στη “μάχη” με την Κόλιν Ρούνεϊ. Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε ότι η γυναίκα του Βάρντι δεν ήταν υπεύθυνη για την δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών της γυναίκας του Γουέιν Ρούνεϊ.

Η υπόθεση κρατάει από πέρυσι, όταν κι η γυναίκα του Ρούνεϊ προσπάθησε να βρει ποιος έδινε στον Τύπο και συγκεκριμένα στη Sun ό,τι συνέβαινε στη ζωή της.

Απέκλεισε όλους από τον λογαριασμό της στο instagram, αφήνοντας μόνο τη Ρεμπέκα Βάρντι, η οποία δεν γνώριζε πως ήταν η μοναδική που έβλεπε τα πάντα στο προφίλ της Ρούνεϊ που άρχισε να δημοσιεύει ψεύτικες ιστορίες για να δει αν θα «τσιμπήσει» η γυναίκα του Βάρντι.

Η σύζυγος του Βάρντι είχε σχολιάσει στο Instagram πως είναι έγκυος και πως θα κινηθεί νομικά, καθώς φοβόταν μην επηρεαστεί η πορεία της υγείας της από το άγχος.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, με τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Λέστερ να δικαιώνεται. Η κυρία Βάρντι απαλλάχθηκε σε πρώτο βαθμό από τις κατηγορίες, με την Ρούνεϊ να καλείται να πληρώσει £23000 για συκοφαντική δυσφήμιση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coleen Rooney (@coleen_rooney)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Becky Vardy (@beckyvardy)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις