Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Τσέλσι «ανησυχεί» μετά το «στοπ» της Λιντς, χάθηκε απίθανο αυτογκόλ (video)

Η Τσέλσι «ανησυχεί» μετά το «στοπ» της Λιντς, χάθηκε απίθανο αυτογκόλ (video)
Intime.gr

Μετά από δυο σερί νίκες στην Premier League, η Τσέλσι επέστρεψε στις γκέλες, μένοντας στο 0-0 στην έδρα της Λιντς. Λίγο έλειψε να μπει ένα απίστευτο αυτογκόλ στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο “Έλαντ Ρόουντ”.

Και τώρα θα πρέπει να ανησυχεί. Η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λιντς, έφτασε τους 51 βαθμούς μετά από 29 παιχνίδια στην Premier League και πλέον θα πρέπει να κοιτάζει… πίσω της.

Και αυτό γιατί Γουέστ Χαμ, Έβερτον και Τότεναμ καραδοκούν, έχοντας 48, 46 και 45 βαθμούς αντίστοιχα, έχοντας όμως δώσει δυο ματς λιγότερα.

Στο 7’ ο Ρόμπερτς σκόραρε για την Λιντς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γιορέντε παραλίγο να πετύχει απίστευτο αυτογκόλ, με το οριζόντιο δοκάρι να στέκεται σύμμαχος των γηπεδούχων. Στο 15 είχαμε νέα μεγάλη στιγμή για να ανοίξει το σκορ, με το φαλτσαριστό σουτ του Ρόμπερτς να βρίσκει στο δοκάρι της Τσέλσι.

Το ματς διατήρησε τον πολύ καλό του ρυθμό, οι δυο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν… αναπαύτηκε σε κάποια από τις δυο εστίες (οι δυο τερματοφύλακες έπαιξαν το… ρόλο τους σε αυτό).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις