Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Τζένι Ερμόσο κατέθεσε στην εισαγγελέα και κατήγγειλε τον Λουίς Ρουμπιάλες για μη συναινετικό φιλί

Η Τζένι Ερμόσο κατέθεσε στην εισαγγελέα και κατήγγειλε τον Λουίς Ρουμπιάλες για μη συναινετικό φιλί

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια με την εθνική γυναικών της Ισπανίας στο ποδόσφαιρο, Τζένι Ερμόσο, κινήθηκε νομικά εναντίον του προέδρου της ιβηρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, για το χωρίς συναίνεση φιλί που της έδωσε στο βάθρο των νικητών.

Άνοιξε πλέον διάπλατα ο… δρόμος, προκειμένου η δικαιοσύνη να “κυνηγήσει” τον -υπό διαθεσιμότητα- πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες, μετά και την τελευταία κίνηση του “θύματος” της συγκεκριμένης υπόθεσης, Τζένι Ερμόσο.

Η ισπανική δικαιοσύνης άνοιξε σχετικό φάκελλο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο τέλεσης σεξουαλικού εγκλήματος από τον Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στις πρωταθλήτριες κόσμου, φίλησε στο στόμα την Τζένι Ερμόσο, μια κίνηση που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η Ερμόσο εμφανίστηκε την Τρίτη (05.09) ενώπιον της αντεισαγγελέα του Εθνικού Δικαστηρίου, Μάρτα Ντουράντεθ. και έδωσε ένα μεγάλο “σπρώξιμο” στο να κινηθούν ακόμα πιο γρήγορα οι διαδικασίες. Η πρωταθλήτρια κόσμου κατήγγειλε το μη συναινετικό φιλί που της έδωσε Λουίς Ρουμπιάλες κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών που έγινε σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Με την καταγγελία αυτή, ο Ρουμπιάλες θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις