Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι

Η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι
Intime.gr

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στην κορυφή ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού – “Περιμένει” τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε… απουσίες και Παναθηναϊκό, παίρνοντας με 1-0 το «αιώνιο» ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική της Superleague. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι «ερυθρόλευκοι», με το γκολ του Φορτούνη (19 β.). Πλέον, περιμένουν το αποτέλεσμα του Παναιτωλικός – Άρης  για να δουν εάν θα συνεχίσουν να έχουν «συγκάτοικο».

Σε άλλο ματς για την 9η αγωνιστική, ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε δύο φορές στο Περιστέρι, αλλά ο Μανούσος… έσωσε τον Ατρόμητο με ισάριθμα πέναλτι (2-2) και τον κράτησε στην 6η θέση, με 12 βαθμούς. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (12η) έφτασε τους 4 βαθμούς.

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε στην 7η θέση τους Αρκάδες και στον -1 από τον Ατρόμητο (έχουν όμως να δώσουν δυο ματς ακόμα).

Η Λαμία παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, παίρνοντας το δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις