Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Βένους Γουίλιαμς “στοχεύει” στους Αγώνες στο Τόκιο

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Έχει κλείσει πλέον τα 36 της χρόνια… Η Βένους Γουίλιαμς όμως θεωρεί πως είναι ακμαιότατη και συνεχίζει να θέτει στόχους με προοπτική τετραετίας!

Η κάτοχος 4 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων (ένα στο απλό το 2000 και τρία στο διπλό) και ταυτόχρονα κάτοχος του ρεκόρ χρυσών μεταλλίων στο τένις των Ολυμπιακών Αγώνων μαζί με την αδελφή της Σερένα, δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να αγωνίζεται έως και το 2020.

“Στόχος μου είναι να αγωνιστώ και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες”, δήλωσε η Αμερικανίδα τενίστρια και συνέχισε: “Γνωρίζω πως θα γίνουν σε 3,5 χρόνια και δεν θα αρχίσω να μετρώ αντίστροφα. Στοχεύω να αγωνιστώ στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Υπάρχει η θέληση από μέρους μου και πιστεύω πως θα βρω τον τρόπο ώστε να τα καταφέρω. Νιώθω πως όσο περνάει ο καιρός, θα έρχονται περισσότερες νίκες”.

Η Γουίλιαμς, κάτοχος 7 τίτλων Grand Slam, όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της ταλαιπωρήθηκε πολύ συχνά από τραυματισμούς και σύνδρομο κόπωσης, ωστόσο ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Φέτος βρέθηκε στο Νο 17 της παγκόσμιας κατάταξης και όπως η ίδια είπε, θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη νέα σεζόν από το τουρνουά του Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε