Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Venus Williams προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Σοβαρά προβλήματα για την Venus Williams. Η Αμερικανίδα τενίστρια κατηγορείται για ανθρωποκτονίας εξ αμελείας από την αστυνομία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από την Αμερική, η Venus Williams έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο ενός 78 χρόνου στις 9 Ιουνίου.

Σύμφωνα ε την έκθεση της αστυνομίας του Παλμ Μπιτς, η 37χρονη Αμερικανίδα τενίστρια πέρασε με το SUV της από διασταύρωση χωρίς προτεραιότητα, με συνέπεια να την χτυπήσει ένα αμάξι που οδηγούσε η Λίντα Μπάρσον.

Ο 78χρονος σύζυγος της, Τζερόμ Μπάρσον που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και υπέκυψε μετά από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Η οδηγός του οχήματος υπέστη κατάγματα.

ΗVenus δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, αλλά ο δικηγόρος της, Μάλκομ Γκάνιγκαμ, δήλωσε η αθλήτρια του τένις πέρασε με πράσινο φανάρι, όταν εισήλθε στη διασταύρωση και “η έκθεση της αστυνομίας εκτιμάται ότι η Williams είχε ταχύτητα 5 μίλια ανά ώρα, όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της κυρίας Μπάρσον”. Επίσης συμπλήρωσε, ότι η Venus εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Άξιο αναφοράς, πως η Williams δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε