Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Βέρντερ Βρέμης άλλαξε προπονητή για την τελευταία αγωνιστική

Η Βέρντερ Βρέμης άλλαξε προπονητή για την τελευταία αγωνιστική
ΑΠΕ

Με την Bundesliga να πηγαίνει στην τελευταία της αγωνιστική, η Βέρντερ βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού και στο -1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ που… σώζεται. Η ομάδα της Βρέμης πήρε την απόφαση για μια σημαντική αλλαγή της τελευταίας στιγμής, στην προσπάθεια να φτάσει στη «σωτηρία».

Η Βέρντερ Βρέμης ηττήθηκε το Σάββατο (15.05.2021) με 2-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, στην 33η -και προτελευταία- αγωνιστική της Bundesliga, και είναι στο χείλος του υποβιβασμού.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας, σε μια προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία, απέλυσε σήμερα τον τεχνικό, Φλόριαν Κόνφλεντ, και επανέφερε στον πάγκο τον Τόμας Σάαφ για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, την επόμενη εβδομάδα.

Η ομάδα της Βρέμης είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας και θέλει μόνο νίκη, το προσεχές Σάββατο στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Γκλάντμπαχ, για να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Βέρντερ είναι στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και στο -1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ που είναι στη ζώνη της παραμονής (την τελευταία αγωνιστική παίζει στην έδρα της Στουτγκάρδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις