Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η βοήθεια των οπαδών στη μικρή Ελίνα και το “ευχαριστώ” των γονέων! (pic)

Η βοήθεια των οπαδών στη μικρή Ελίνα και το “ευχαριστώ” των γονέων! (pic)
Intime.gr

Δεν είναι μόνο η αγάπη για την ομάδα. Παράδειγμα προς μίμηση έγιναν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, του Ατρομήτου και του Ιωνικού, που βοήθησαν τη μικρή Ελίνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο οργανωμένος σύνδεσμος των οπαδών του Ηρακλή “Αυτόνομη Θύρα 10” με ποστάρισμα στη σελίδα του στο Facebook, η μικρή Ελίνα υποβλήθηκε την Πέμπτη (30.07.2020) σε απαραίτητη επέμβαση στα μάτια (έπασχε από συγγενή καταρράκτη), τονίζοντας πως “αυτό ήταν κάτι που καταφέραμε ΟΛΟΙ μαζί” (πούλησαν κουπόνια των 5 ευρώ γι’ αυτό τον σκοπό στο σύνδεσμο τους αλλά και στα γραφεία του Γ.Σ.).

Μάλιστα, έκαναν ειδική αναφορά στη βοήθεια που προσέφεραν οι “Fedagin” (σύνδεσμος οπαδών του Ατρομήτου) οι φίλοι του Ιωνικού αλλά και κάθε ανώνυμος και επώνυμος φίλος του Ηρακλή, ευχαριστώντας τους για την κίνηση τους.

“Οι γονείς της Ελίνας θέλουν να σας ευχαριστήσουν όλους όσους προσφέρατε την βοήθεια σας” ανέφεραν οι οργανωμένοι φίλοι του Ηρακλή, ποστάροντας μια φωτογραφία της μικρής Ελίνας, που φοράει ένα φορμάκι με το σήμα των Θεσσαλονικέων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις