Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η χειρονομία του Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Η χειρονομία του Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Eurokinissi

Ο Βινίσιους κατάφερε να δώσει στην Ρεάλ Μαδρίτης το Super Cup Ισπανίας και να πικάρει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, με την χειρονομία του.

Στον τελικό του Super Cup Ισπανίας, που έγινε στο Ριάντ, υπήρχε μόνο μια ομάδα κι ένας μεγάλος πρωταγωνιστής. Η Ρεάλ Μαδρίτης και Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να κάνει χατ-τρικ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την “βασίλισσα” να επικρατεί με 4-1 και να παίρνει τον τίτλο.

Ο Βινίσιους, όμως, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής και λόγω της συμπεριφοράς του μετά τη δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Ρόναλντ Αραούχο.

Συγκεκριμένα στο 71′ του τελικού, ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Ουρουγουανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα -μετά από κλωτσιά στον Βινίσιους- με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Πάνω στη στιγμή της έντασης και απευθυνόμενος στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός σχημάτισε με τα δάκτυλά του το σκορ του αγώνα (4-1), θέλοντας να πικάρει τους αντιπάλους του.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο 22χρονος έδωσε τη δική του απάντηση για το συμβάν. “Όλοι είναι εναντίον μου. Προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος αλλά δεν είμαι άγιος. Κάποιες φορές μιλάω πολύ, κάνω τρίπλες που δεν χρειάζονται, αλλά θέλω να μάθω. Είμαι εδώ για να μάθω”, τόνισε ο Βινίσιους

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις