Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ιδρώνουν” οι Καβαλίερς – Νέος… περίπατος για τους Σπερς [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Ιντιάνα Πέισερς ζόρισαν και στο δεύτερο παιχνίδι πλέι οφ τους Καβαλίερς, αλλά οι πρωταθλητές επικράτησαν με 117-111 και έκαναν το 2-0 στη σειρά. Ξεπέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον ο Λεμπρόν Τζέιμς – Τον ίδιο αριθμό νικών, αλλά με πολύ πιο εύκολο τρόπο έφτασαν οι Σπερς κόντρα στους Γκρίζλις (96-82).

Τις δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πλέι οφ με τους Πέισερς έφτασαν οι Καβαλίερς. Οι πρωταθλητές δυσκολεύτηκαν και στη δεύτερη αναμέτρηση με την ομάδα από την Ιντιάνα, αλλά νίκησαν και πάλι μέσα στην έδρα τους (117-111).

Πρώτο… βιολί για τους γηπεδούχους ήταν ο Ίρβινγκ με 37 πόντους, ο Λοβ σημείωσε 27, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς πρόσθεσε άλλους 25 πόντους, έχοντας 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα και 4 τάπες. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Τζορτζ με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Άξιο αναφοράς πως ο Λεμπρόν ξεπέρασε σε ριμπάουντ στα πλέι οφ τον Ρόμπερτ Πάρις, ενώ έγινε και ο 3ος “κλέφτης” (359) αφήνοντας πίσω του τον Μάτζικ Τζόνσον.

Στο άλλο παιχνίδι του ΝΒΑ για τα πλέι οφ, οι Σπερς έκαναν νέο… περίπατο κόντρα στους Γκρίζλις (96-82), φτάνοντας τι δέκα σε νίκες στα πλέι οφ κόντρα στην ομάδα από το Μέμφις.

Η ομάδα του Πόποβιτς είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κογουάι Λέοναρντ, που έκανε νέο ρεκόρ στα πλέι οφ με 37 πόντους (19/19 βολές, 9/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα), ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ. Για τους Γκρίζλις το… πάλεψε ο Μάικ Κόνλεϊ με 24 πόντους και 8 ασίστ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε