Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ίμε Ουντόκα: Οι Μόστον Σέλτικς απέκλεισαν τον προπονητή τους για όλη τη σεζόν

Ίμε Ουντόκα: Οι Μόστον Σέλτικς απέκλεισαν τον προπονητή τους για όλη τη σεζόν
ΑΠΕ

Ο Ίμε Ουντόκα απολογήθηκε για τη σχέση που είχε με υπάλληλο των Μπόστον Σέλτικς και αποδέχθηκε την μονοετή ποινή που του επέβαλαν οι «Κέλτες».

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Ίμε Ουντόκα διατηρούσε σχέση με γυναίκα που ήταν μέλος του σταφ της ομάδας, κάτι που απαγορεύεται από τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου.

«Οι Μπόστον Σέλτικς, ανακοινώνουν την επιβολή τιμωρίας στον προπονητή, Ίμε Ουντόκα για ολόκληρη τη σεζόν 2022-2023», με τον προπονητή να ζητά συγγνώμη για την πράξη του.

«Θα ήθελα να απολογηθώ στους παίκτες, τους οπαδούς και σε ολόκληρο τον οργανισμό των Σέλτικς, αλλά και στην οικογένειά μου επειδή τους απογοήτευσα. Ζητάω συγνώμη που έφερα σε αυτή τη δύσκολη θέση την ομάδα και αποδέχομαι την απόφαση που πάρθηκε. Από σεβασμό σε όσους εμπλέκονται, δεν θα κάνω παραπάνω σχόλια», ανέφερε στην δήλωσή του ο 45χρονος προπονητής.

Ο βοηθός του Ουντόκα, Τζο Ματζούλα, αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή (ο προηγούμενος πρώτος βοηθός του, Γουίλ Χάρντι, ανέλαβε τους Τζαζ), ενώ ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για το μέλλον του στον πάγκο, μετά τη λήξη της τιμωρίας του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις