Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιμπραΐμοβιτς: Επιτυχημένη η επέμβαση του Ζλάταν

Ιμπραΐμοβιτς: Επιτυχημένη η επέμβαση του Ζλάταν

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς , υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο και ξεκίνησε αποθεραπεία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μίνο Ραϊόλα.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο κατά τη διάρκεια της νίκης (2-1) στο Europa League με την Αντερλεχτ τον περασμένο μήνα και φυσικά θα απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 35χρονος Σουηδός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ (UPMC) και ήδη έχει ξεκινήσει την αποκατάστασή του. «Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, θα κάνει πλήρη αποθεραπεία, ενώ δεν έχει άλλο τραυματισμό στην καριέρα του», είπε ο Ραιόλα. «Ο Ζλάταν έχει ξεκινήσει ήδη την αποκατάσταση στο UPMC και θα παραμείνει υπό τη παρακολούθηση των ιατρών Dr. Φου και Dr. Μάσαλ καθ ‘όλη την αποθεραπεία του».

Το προηγούμενο διάστημα ο Ιμπραίμοβιτς, με αναφορά στο Ιnstagram, ορκίστηκε να επανέλθει ισχυρότερος, ενώ οι συμπαίκτες του φορούσαν μπλούζες με το όνομά του πριν από τη νίκη με 2-0 επί της Μπέρνλι για την Premier League στις 23 Απριλίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε