Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ιμπραΐμοβιτς: «Μπορείς να εξημερώσεις ένα λιοντάρι αλλά όχι τον Ζλάταν»

Ιμπραΐμοβιτς: «Μπορείς να εξημερώσεις ένα λιοντάρι αλλά όχι τον Ζλάταν»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει καταφέρει να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο στη Μίλαν και την Εθνική Σουηδίας και με τη γνωστή υπεροψία που τον διακρίνει, συνέκρινε ακόμη μια φορά τον εαυτό του με ένα λιοντάρι.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ παραδέχθηκε πάντως ότι μετά τη ρήξη χιαστών πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, αλλά σημείωσε ότι συνεχίζει να έχει κίνητρο σε αντίθεση με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές άνω των τριάντα ετών (Ο ίδιος έφθασε τα 40!).

Οι δηλώσεις του Ζλάταν

«Έχω ένα πρόβλημα, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Είμαι 39 ετών, με αυτά που έχω κάνει θα μπορούσα να μη δουλεύω πια και να κάνω μία ωραία ζωή από εδώ και στο εξής. Αλλά έχω πάντα μεγάλο πάθος γι’ αυτό που κάνω. Θέλω περισσότερα. Δεν βλέπω πολλούς παίκτες να κάνουν αυτό που κάνω εγώ σε αυτή την ηλικία. Μετά τα 30 ξεκινά η πτώση για έναν παίκτη και φτάνει η στιγμή της απόσυρσης. Εγώ μετά τα 30 έγινα ακόμη πιο δυνατός. Μπορείς να εξημερώσεις ένα λιοντάρι, αλλά δεν μπορείς να εξημερώσεις τον Ζλάταν. Είναι διαφορετικό ζώο».

Για το σοβαρό τραυματισμό του στη Μάντσεστερ: «Μου πήρε ένα χρόνο να επιστρέψω και να αισθανθώ και πάλι ζωντανός. Η δουλειά που έκανα τότε ήταν βαρετή, ήταν πνευματική δουλειά στην οποία δεν ήμουν συνηθισμένος. Περνούσε ο καιρός και ρωτούσα τον εαυτό μου πότε θα επιστρέψω κι αν είχε έλθει το τέλος της καριέρας μου. Ευτυχώς είχα ανθρώπους στον περίγυρό μου που μού έδιναν αυτό το ερέθισμα να προχωρήσω».

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις