Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ίντερ: Αρνητικά τα νέα τεστ κορονοϊού, «απελευθερώνονται» οι ξένοι διεθνείς

Ίντερ: Αρνητικά τα νέα τεστ κορονοϊού, «απελευθερώνονται» οι ξένοι διεθνείς
Reuters

Η Ίντερ βρέθηκε σε κατάσταση… συναγερμού, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στην ομάδα, αλλά πλέον η κατάσταση στους «νερατζούρι» έχει «ηρεμίσει».

Η εμφάνιση τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ίντερ (Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Ντ΄Αμπρόζιο, Βετσίνο) έβαλε την ομάδα σε τετραήμερη υποχρεωτική καραντίνα και… ανέβαλε την προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο (20.03.2021) αναμέτρηση με τη Σασουόλο για τη Serie A.

Τα τεστ –όμως- στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα (22.03.2021) οι «νερατζούρι» έδωσαν μόνο ένα νέο θετικό δείγμα, το οποίο δεν αφορά ποδοσφαιριστή και οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Η εξέλιξη αυτή «απελευθερώνει» τους επτά ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες των χωρών τους για τα επικείμενα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο λόγος για τους Λουκάκου (Βέλγιο), Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς (Κροατία), Έρικσεν (Δανία), Σκρίνιαρ (Σλοβακία), Χακίμι (Μαρόκο) και Ράντου (Ρουμανία) που πήρα το «πράσινο φως» για να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους.

Σε ό,τι όμως αφορά τους τρεις Ιταλούς διεθνείς της Ίντερ (Μπαρέλα, Μπαστόνι και Σένσι), εξακολουθεί να ισχύει το προληπτικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα έως το τέλος του μήνα.

Η ιταλική ομοσπονδία βρίσκεται σε επαφή με την Ίντερ, προκειμένου να βρεθεί λύση και οι τρεις ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να ταξιδέψουν στη Σόφια και το Βίλνιους, για τις αναμετρήσεις με τη Βουλγαρία (28/3) και τη Λιθουανία (31/3) αντίστοιχα.

Η εθνική Ιταλίας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στον 3ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ, την Πέμπτη (25/3), υποδεχόμενη στο «Ένιο Ταρντίνι» τη Βόρεια Ιρλανδία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις