Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 με Αρναούτοβιτς για τους «16» του Champions League

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 με Αρναούτοβιτς για τους «16» του Champions League
Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης “υπέφερε” στην έδρα της Ίντερ, έδειξε να πλησιάζει σε μια “λευκή” ισοπαλία, αλλά ο Αρναούτοβιτς έκρινε το ματς (1-0) και έδωσε στους “νερατζούρι” προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, ενόψει και της ρεβάνς στην Ισπανία.

Ίντερ και Ατλέτικο παρουσίασαν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ψάχνοντας τρόπο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Μετά το δεκαπεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν μικρή υπεροχή ζητώντας μάλιστα και πέναλτι γι χέρι του Βίτσελ-, αλλά οι “ροχιμπλάνκος” είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ τους.

Η Ίντερ έβγαλε ταχύτατα αντεπίθεση με τον Τουράμ στο 38′, ο Γάλλος γύρισε την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στον Λαουτάρο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ του Αργεντινού βρήκε στο πόδι του Χιμένες και πέρασε κόρνερ. Στις υπόλοιπες στιγμές των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, ο Όμπλακ δεν είχε πρόβλημα να διώξει τον κίνδυνο.

Η Ιντερ μπήκε “δυνατά” και στην επανάληψη, κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης ακολούθησε πιστά το πλάνο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στο 63′ οι γηπεδούχοι… τράβηξαν τα μαλλιά τους, βλέποντας τον Λαουτάρο Μαρτίνες να αστοχεί με σουτ από την “καρδιά” της αντίπαλης περιοχής! Ο Όμπλακ “έβγαλε τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, αλλά στο 79′ ήρθε τελικά το 1-0 για τους “νερατζούρι”.

Από λάθος από την άμυνα της Ατλέτικο, ο Λαουτάρο βγήκε στην αντεπίθεση, σούταρε, με τον Όμπλακ να αποκρούει. Ο Αρναούτοβιτς πήρε το “ριμπάουντ” και σκόραρε με διαγώνιο πλασέ.. Μια… εξιλέωση για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε. Το ματς ολοκληρώθηκε με την Ατλέτικο να επιχειρεί να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά να μη το καταφέρνει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις