Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ίντερ – Γιουβέντους: Ανατροπή με Κριστιάνο Ρονάλντο και «βήμα» τελικού (video)

Ίντερ – Γιουβέντους: Ανατροπή με Κριστιάνο Ρονάλντο και «βήμα» τελικού (video)
Reuters

Η Γιουβέντους νίκησε την Ίντερ (2-1) μέσα στο «Μεάτσα» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ενόψει του επαναληπτικού στο Τορίνο. Τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο έφεραν την ανατροπή και το «διπλό».

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας έκανε η Γιουβέντους. Έχοντας για σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η ομάδα του Πίρλο πέρασε από την έδρα της Ίντερ (2-1) και ελπίζει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον… μεγάλο αγώνα του Coppa Italia στον επαναληπτικό του Τορίνο.

Η Ίντερ έκανε τους περισσότερο από 2.000 οπαδούς της που βρέθηκαν έξω από το «Μεάτσα» πριν τη “σέντρα” του ματς να πανηγυρίσουν, αφού μόλις στο 9’ έκανε το 1-0 με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Γιουβέντους!

Η ομάδα του Κόντε κέρδισε πέναλτι, με τον διαιτητή να βλέπει την ανατροπή του Κουαρδάδο, να δίνει την ποινή μετά από onfield check και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει στο 26’ από τα ένδεκα βήματα για το 1-1.

Η Γιουβέντους κατάγφερε να πάει στα αποδυτήρια, φτάνοντας στην ανατροπή του σκορ, με τον Πορτογάλο να εκμεταλλεύεται στο 35’ την τραγική συνεννόηση του Μπαστόνι με τον Χαντάνοβιτς, να κλέβει την μπάλα και να σκοράρει με μακρινό πλασέ (δοκάρι και μέσα) για το 1-2.

Η Ίντερ ανέβασε «στροφές» στην επανάληψη και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Ο Τζίτζι Μπουφόν –όμως- ήταν εκεί για να διώξει κάθε κίνδυνο που παρουσιάστηκε για την εστία του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις