Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ίντερ – Μίλαν: Ολική ανατροπή τίτλου από τους “νερατζούρι” στο ντέρμπι! Ο Ζλάταν δεν… έφτασε

Ίντερ – Μίλαν: Ολική ανατροπή τίτλου από τους “νερατζούρι” στο ντέρμπι! Ο Ζλάταν δεν… έφτασε
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς επικράτησε με 4-2 της Μίλαν, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, συνεχίζοντας έτσι να ισοβαθμεί με τη Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ντέρμπι “De la Madonnina” των τελευταίων ετών, η Ίντερ επικράτησε με 4-2 της Μίλαν και μετά από 23 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Ιταλίας ισοβαθμώντας με τη Γιουβέντους.

Τίποτα όμως δεν έδειχνε ότι η εξέλιξη του ματς θα ήταν αυτή όταν, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο ως εκείνο το σημείο, ο Ρέμπιτς έβαζε μπροστά στο σκορ τους “ροσονέρι” στο 40′, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διπλασίαζε τα τέρματα της Μίλαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με το 0-2 στην… πλάτη οι “νερατζούρι” μπήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι να επιτεθούν με κάθε τρόπο, πιάνοντας τη Μίλνα στον… ύπνο και ισοφαρίζοντας το ματς σε 2-2 μέσα σε ένα “τρελό” δίλεπτο, με τα γκολ των Μπρόζοβιτς (51′) και Βεσίνο (53′).

Η φοβερή κεφαλιά του Ντε Φράι στο 70′ έφερε τα πάνω… κάτω, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και βάζοντας φωτιά στο “Μεάτσα”, το οποίο “πάγωσε” στο 90′, όταν η κοντινή κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Χαντάνοβιτς. Λίγο μετά, ο Λουκάκου στις καθυστερήσεις του ματς έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2, που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και οπαδούς της Ίντερ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις