Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Ίντερ – Ρόμα 1-0: Ο Τουράμ την «λύτρωσε» στο φινάλε και την κράτησε στην κορυφή της Serie A

Ίντερ – Ρόμα 1-0: Ο Τουράμ την «λύτρωσε» στο φινάλε και την κράτησε στην κορυφή της Serie A

Έστω και δύσκολα, η Ίντερ κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Ρόμα και να παραμείνει -μόνη- στην κορυφή της Serie A. Ο Τουράμ το “χρυσό” γκολ στο 88′.

O Μάρκους Τουράμ έβαλε την… υπογραφή του στο πρώτο από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Serie A, σκοράροντας στο 81’ και χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στην Ίντερ επί της φορμαρισμένης Ρόμα (1-0) στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Ρομέλου Λουκάκου στην επιστροφή του στο Μιλάνο, αυτή την φορά ως αντίπαλος των «νερατζούρι».

Ο Βέλγος στράικερ των «Ρωμαίων» αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους της Ίντερ και ήταν φανερό ότι η όλη ατμόσφαιρα τον επηρέασε σημαντικά, απέχοντας κατά πολύ από τον καλό του εαυτό, παρότι ο Ζοζέ Μουρίνιο τον κράτησε σε όλο το ματς στην ενδεκάδα των «Ρωμαίων».

Με το 8ο της «τρίποντο» σε 10 αγώνες (έχει μόλις μία ήττα) η Ίντερ παρέμεινε μόνη στο… ρετιρέ της βαθμολογίας. Απ’ την άλλη, η Ρόμα γνώρισε την 4η εφετινή της ήττα στη Serie A κι έμεινε πολύ μακριά από την κορυφή (14 βαθμοί).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις