Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 5-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ιταλικό “πάρτι” με πεντάρα!

Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 5-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ιταλικό “πάρτι” με πεντάρα!
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ίντερ “διέλυσε” τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο δεύτερο ημιτελικό του Europa League,με μία “σαρωτική” εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, που “εκτόξευσε” το σκορ στο 5-0.

Ο Λάουτάρο Μαρτίνες είχε δύο γκολ και μία ασίστ στο ματς, με τον Λουκάκου να σκοράρει για 10ο σερί αγώνα στο Europa League και να διαμορφώνει με δύο δικά του γκολ το τελικό σκορ. Ενδιάμεσα ο Ντ’ Αμπρόσιο με κεφαλιά είχε “καθαρίσει” το ματς για την ομάδα του Κόντε.

Με το επιβλητικό 5-0 λοιπόν, η Ίντερ προκρίθηκε στον τελικό του Europa League, όπου και θα βρει απέναντί της, τη… μόνιμη κάτοχο του τίτλου Σεβίλλη.

Παρακολουθήστε LIVE το Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ από το Newsit.gr

 

Στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, που διεξήχθη χθες (16/08), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε κόντρα στη Σεβίλλη, αλλά η ισπανική ομάδα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση για τον 6ο τελικό της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Η Σεβίλλη έχει κατακτήσει πέντε φορές το Europa League και είναι φυσικά η πολυνίκης του θεσμού, σηκώνοντας το τρόπαιο τις σεζόν 2005–06, 2006–07, 2013–14, 2014–15 και 2015–16.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις