Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ίντερ – Βερόνα 2-1: Πρωταθλήτρια χειμώνα με ήρωα Φρατέζι

Ίντερ – Βερόνα 2-1: Πρωταθλήτρια χειμώνα με ήρωα Φρατέζι

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, η Ίντερ επικράτησε εντός της Βερόνα με 2-1 και πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στην Ιταλία. Ήρωας ο Φρατέζι με γκολ στο 90+3′, χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 90+10′.

Η Ίντερ βρέθηκε δύο φορές κοντά στην κόλαση, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βερόνα και να παραμείνει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος σε απόσταση πέντε βαθμών από τη δεύτερη Γιουβέντους που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ στο 13′ για την Ίντερ, φτάνοντας τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 74′ ο Τόμας Ανρί ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας σε δύσκολη θέση τους νερατζούρι.

Η Ίντερ πίεσε για το γκολ της νίκης και δικαιώθηκε στο 90+3′ σε μία φάση διαρκείας. Ο Μπαστόνι έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, ο Μπαρέλα έκανε το σουτ στην επαναφορά και ο Μοντιπό απέκρουσε ασταθώς, για να την προωθήσει στα δίχτυα με κοντινη προβολή ο Φρατέζι.

Ο μέσος των νερατζούρι πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του, ωστόσο για να γιορτάσουν οι Μιλανέζοι τη νίκη και τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα, χρειάστηκε ο Ανρί να αστοχήσει σε πέναλτι στο 90+10′.

Ο άσος της Βερόνα έστειλε την μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και η Ίντερ πήρε τη νίκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις