Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιωάννης Παπαπέτρου: Πρώτη προπόνηση στην Παρτιζάν με αγκαλιά από Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ιωάννης Παπαπέτρου: Πρώτη προπόνηση στην Παρτιζάν με αγκαλιά από Ζέλικο Ομπράντοβιτς
youtube

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Παρτιζάν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket 2022. Το τετ-α-τετ που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην Παρτιζάν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μίλησε στην κάμερα του PartizanΤv.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Η φιλοδοξία μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για στόχους από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε γνωρίσει ο ένας τον άλλον και δεν έχουμε χτίσει τη χημεία μεταξύ μας. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την πορεία της Ελλάδας στο Eurobasket.

«Ήταν άτυχο για μας. Χάσαμε μόλις ένα παιχνίδι και βγήκαμε εκτός τουρνουά. Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων και παικτών. Αυτά συμβαίνουν σε παιχνίδια νοκ-άουτ και πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά».

Στη συνέχεια, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και φυσικά είχε συνομιλία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο κόουτς να του δίνει μια “δυνατή” αγκαλιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις