Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ιωνικός – ΑΕΚ: Πανό για την τραγωδία στα Τέμπη και καθυστέρηση στο τζάμπολ του αγώνα

Ιωνικός – ΑΕΚ: Πανό για την τραγωδία στα Τέμπη και καθυστέρηση στο τζάμπολ του αγώνα

Ο αγώνας Ιωνικός – ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Basket League δεν έκανε “τζάμπολ” στην προκαθορισμένη του ώρα (17:00), λόγω ενός πανό που υπήρξε στις εξέδρες, με περιεχόμενο για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι οπαδοί του Ιωνικού ανέβασαν ένα πανό, σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη που έχει συνταράξει την Ελλάδα, με τους διαιτητές να ζητούν να κατέβει, προκειμένου να ξεκινήσει η αναμέτρηση.

“Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα” ανέφερε το πανό, που ήταν γραμμένο με μαύρα γράμματα και το “κρατική δολοφονξία” με μπλε χρώμα.

Οι διαιτητές έδωσαν διορία στους γηπεδούχους, για να το κατεβάσουν. Αλλιώς θα κλείσουν το φύλλο αγώνα, όπως ενημέρωσαν σχετικά. Τελικά, ο αγώνας ξεκίνησε μετά από περίπου 20 λεπτά και την κράτηση ενός λεπτού σιγής, με το πανό να μην κατεβαίνει άμεσα, μετά το πρώτο τζάμπολ (σ.σ. από την μετάδοση της ΕΡΤ ακούστηκε πως οι διαιτητές ζήτησαν να κατέβει το πανό, έστω και λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, χωρίς να γίνει κάτι τέτοιο).

να αναφέρουμε ότι ο Λούκας Μαυροκεφαλίδης πήγε στους οπαδούς και τους ζήτησε να μην το κατεβάσουν, θεωρώντας προφανώς πως μια τέτοια κίνηση θα ήταν μια ασέβεια προς το πρόσωπο των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις