Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ιωνικός – Παναθηναϊκός: Σε ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο η αναμέτρηση της Super League

Ιωνικός – Παναθηναϊκός: Σε ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο η αναμέτρηση της Super League
Intime.gr

Ο Ιωνικός υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό (21/12, 21:30) στο γήπεδο της Νεάπολης σε μια… ανανεωμένη έδρα, μετά και τις εργασίες που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ιωνικό, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έκανε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο και μέτρησε 12 νίκες και 1 ισοπαλία σε 13 αγωνιστικές, γεγονός που τον έχει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +6 από την δεύτερη ΑΕΚ..

Ο Ιωνικός βρίσκεται σε κακή κατάσταση, αφού δέχτηκε 7 γκολ σε φιλικό από τον ΟΦΗ και ο Δημήτρης Σπανός παραιτήθηκε on camera, αλλά τελικά διατηρήθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:30 θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το Cosmote Sport 1 και θα γίνει σε “φρέσκο” αγωνιστικό χώρο. Ο Ιωνικός προχώρησε σε βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα του γηπέδου της Νίκαιας κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ 2022 και το γήπεδο αναμένεται να είναι… χαλί για τον αποψινό αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις