Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιωνικός – ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου: «Θα δείτε την αντίδρασή μου»

Ιωνικός – ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου: «Θα δείτε την αντίδρασή μου»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην έδρα του Ιωνικού και η πρώτη του ατάκα στην κάμερα της Cosmote TV με τη λήξη της αναμέτρησης ήταν: «Θα δείτε την αντίδρασή μου».

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον “Δικέφαλο του Βορρά” να μένει μακριά από τη νίκη για πέμπτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έκανε λόγο για πνευματική ανετοιμότητα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου ανέφερε: «ότι κάνουμε δεν πάει καλά, είτε αυτό αφορά τις καταστάσεις στο γήπεδο, τα λάθη που δεχόμαστε τα γκολ, είτε ατυχείς ίσως επιλογές παικτών οι οποίοι δεν έχουν την ίδια απόδοση όταν παίζουν βασικοί ή όταν έρχονται ως αλλαγή. Κάποιες κινήσεις είναι χωρίς έμπνευση αυτή τη στιγμή. Το διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων είναι το χειρότερο διάστημα που έχω περάσει στην Ελλάδα». Και συνέχισε. «Δεν έχουμε την πνευματική ετοιμότητα, τη δυναμική να αντιμετωπίζουμε κάποιο λάθος που επηρεάζει την απόδοσή μας στη ροή του παιχνιδιού, αυτό το κομμάτι είναι δική μου ευθύνη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις