Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιωνικός: «Ψέματα και κοροϊδία τέλος, εδώ είναι Νίκαια κύριε Αυγενακη»

Ιωνικός: «Ψέματα και κοροϊδία τέλος, εδώ είναι Νίκαια κύριε Αυγενακη»
Intime.gr

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ιωνικός απάντησε στα όσα ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απαντώντας σε σχετική αναφορά του βουλευτή Γιάννη Ραγκούση, για τους Νικαιώτες όσον αφορά τα χρήματα από το Στοίχημα.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε τονίσει πως «η ΠΑΕ Ιωνικός έλαβε τον Μάρτιο του 2021 το προβλεπόμενο ποσό από το Στοίχημα βάσει της κατηγορίας που αγωνιζόταν τότε».

Μια ημέρα μετά, η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση με τον τίτλο «Ψέματα και κοροϊδία τέλος! Ξεκινάμε κινητοποιήσεις! Εδώ είναι Νίκαια κύριε Αυγενακη!» και ανέφερε:

«Με αφορμή το ζωτικής σημασίας και φλέγον ζήτημα της εκταμίευσης του ποσού από το στοίχημα, για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και όχι για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 όπως αναφέρει ο Αυγενακης και με τεχνάσματα προσπαθεί να παραπλανήσει τόσο τον κύριο Πρωθυπουργό όσο και τον κόσμο της Νίκαιας, ζητήσαμε ακρόαση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, ως μια ύστατη προσπάθεια εξεύρεση λύσης, με την παρουσία όλου του πολιτικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής Πειραιά, βουλευτών κ. Μαρκόπουλου και κ. Τραγάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Αντωνάκου και του Δημάρχου Νικαίας κ. Ιωακειμίδη. 

Προς έκπληξη όλων μας, ο εν λόγω Υφυπουργός αρνήθηκε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση, κινούμενος σε ένα σύννεφο απαξιωτικό και προσβλητικό για όλα τα ως άνω πρόσωπα, επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πολιτική αλαζονεία και ακραία έπαρση, αγνοώντας ότι η Νίκαια είναι από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και η κοιτίδα του ελληνικού Μικρασιατικού μας πολιτισμού και μη συμμεριζόμενος για άλλη μια φορά το δίκαιο αίτημα μας για ισονομία και ίση μεταχείριση των ομάδων της Super League 1.

Λευτέρης Αυγενάκης: «Ο Ιωνικός πήρε τον Μάρτιο του 2021 το προβλεπόμενο ποσό από το Στοίχημα»

Βέβαια, ο κύριος Αυγενάκης φρόντισε μέσα στο κατακαλόκαιρο να κάνει νομοθετική ρύθμιση για να μη χάσει άλλη ΠΑΕ τα χρήματα. Ωστόσο, για αυτό το θέμα δεν τον έχουμε δει ΠΟΤΕ να αναφέρεται δημοσίως. Γιατί άραγε; 

Μήπως η πολιτική του Προϊσταμένη κυρία Μενδώνη πρέπει να επέμβει; Ή ακόμη και ο Πρωθυπουργός πρέπει να παρέμβει για να εκτονωθεί αυτή η κατάσταση που πυροδοτείται έκρυθμα από της απαράδεκτη στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού; Διότι φροντίζει και ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης με δηλώσεις του να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, διαδίδοντας παραπλανητικές ειδήσεις. Όσο η κατάσταση αυτή συνεχίζεται, θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τις προσπάθειές μας μέχρι τελικής δικαίωσης. Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω, απλώς αυτά που δικαιούμαστε και ο υφυπουργός αθλητισμού αρνείται να μας δώσει μήνες τώρα! 

Έχοντας εξαντλήσει όλα τα όρια ανοχής και υπομονής απέναντι στο αδιάλλακτο ύφος του κ. Αυγενάκη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος για τον κόσμο της Νίκαιας που διαμαρτύρεται έντονα και είναι ένα καμίνι που βράζει, έχει και την αποκλειστική ευθύνη για την αδικία που υφίσταται η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και για αυτό ο δίκαιος αγώνας του κόσμου θα συνεχιστεί κλιμακούμενος με κινητοποιήσεις. 

Φυσικά, θα πρέπει εδώ κάπου να ευχαριστήσουμε όλο τον πολιτικό κόσμο της Νίκαιας, ανεξαρτήτου κόμματος που μας στηρίζει στην μεγάλη μας προσπάθεια απέναντι στην κατάφορη αδικία που βιώνει ετσιθελικά η ομάδα μας. Δεν θα αφήσουμε να παίξει κανείς με την μεγάλη ιστορία του Ιωνικού, ούτε με τον κόσμο του, κύριοι… ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις