Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιωνικός – Βόλος: «Πάγωσαν» με τον Ρομέρο στη Νίκαια – «Η κατάσταση του ήταν κρίσιμη»

Ιωνικός – Βόλος: «Πάγωσαν» με τον Ρομέρο στη Νίκαια – «Η κατάσταση του ήταν κρίσιμη»

Παίκτες και οπαδοί τρόμαξαν για την κατάσταση της υγείας του Ρομέρο, στο πρώτο ημίχρονο του ΙωνικόςΒόλος.

Ο Ρομέρο του Βόλου βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο στο 18′ του αγώνα της Νίκαιας, μετά από σύγκρουση -κεφάλι με κεφάλι- και έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων να μπαίνουν γρήγορα για τις πρώτες βοήθειες

Το φορείο μπήκε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ουρουγουανό να μην έχει αισθήσεις -σύμφωνα με τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της COSMOTE TV, δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή και η κατάσταση του ήταν κρίσιμη.

Στο σημείο βρέθηκε και ο γιατρός του Ιωνικού, Χρήστος Δάρας, ο οποίος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Cosmote TV- χρησιμοποίησε γλωσσοπίεστρο, ώστε να ανοίξει το στόμα του ο Ρομέρο και να αναπνεύσει ξανά. Στη συνέχεια ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του, καθησυχάζοντας τους πάντες με την εικόνα του.

Ο παίκτης συνέχισε να δέχεται τις πρώτες βοήθειες (υπήρξε ιδιαίτερη προσοχή στον αυχένα του), η εξέδρα χειροκρότησε, ο Ρομέρο κάθισε τελικά στο φορείο, βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια έγινε αλλαγή (ο Ρίνερ πήρε τη θέση του ).

Να αναφέρουμε ότι ο Μάντζης, που είχε παίξει και στον Βόλο παλαιότερα, πήγε μαζί με τραυματιοφορέα να φέρει το φορείο όταν βρέθηκε στο έδαφος ο Ρομέρο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις