Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηρακλής: «Αποθεώθηκαν» Νίκος Γκάλης και Ντέιβιντ Ίνγκραμ στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια των Θεσσαλονικέων

Ηρακλής: «Αποθεώθηκαν» Νίκος Γκάλης και Ντέιβιντ Ίνγκραμ στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια των Θεσσαλονικέων
Intime.gr

Μεγάλες στιγμές… έζησε το Ιβανώφειο, στη γιορτή για τα 100 χρόνια τoυ τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι του “Γηραιού” οι Νίκος Γκάλης και Ντέιβιντ Ίνγκραμ.

Το μπασκετικό τμήμα του Ηρακλή γιόρτασε… 100 χρόνια ζωής σε ένα γεμάτο από οπαδούς Ιβανώφειο, σε μια εκδήλωση που είχαν την τιμητική τους μεγάλες δόξες του παρελθόντος, ανάμεσά τους και ο πιο πετυχημένος ξένος αθλητής στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Ντέιβιντ Ίνγκραμ, αλλά και ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης.

Αμφότεροι αποθεώθηκαν από τους φίλους του συλλόγου, που δημιούργησαν μία φανταστική ατμόσφαιρα σε μία εκδήλωση που είχε αμιγώς μπασκετικό χρώμα. Από τις πλέον ξεχωριστές στιγμές της τελετής ήταν η βράβευση του Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στο μπάσκετ αλλά και αυτή του Ντέιβιντ Ίνγκραμ για τα όσα προσέφερε στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή.

Το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπως επίσης ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Αριστείδης Μούμογλου, ο Λευτέρης Κακιούσης, καθώς και σύσσωμη η ομάδα του Ηρακλή.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις