Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ηρακλής – Λεβαδειακός: Οσο κερδίζει ελπίζει ο Γηραιός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ηρακλής μετά την Κέρκυρα επικράτησε με 1-0 και του Λεβαδειακού, στο «Καυτανζόγλειο»! Πλέον μπορεί να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία.

Το «χρυσό» γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Χρήστος Δώνης στο 58΄.

Ο Ηρακλής στο 19′ έχασε σημαντική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Μετά από ωραία συνεργασία και κυκλοφορία της μπάλας, ο Λεοζίνιο από καλή θέση έκανε το σουτ που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ναμάσκο.

Ο Λεβαδειακός στο 35′ πλησίασε στα καρέ των γηπεδούχων από μπαλιά του Βούρου για τον Ζεζίνιο, που ο τελευταίος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει απέναντι από τον Χουάντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γηραιός προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Λεβαδειακό. Στο 46′ ο Λεοζίνιο είχε τετ α τετ με τον Ναμάσκο που έδιωξε. Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 58′! Το γκολ που έκρινε τον αγώνα προέκυψε με κεφαλιά του Δώνη ύστερα από κόρνερ του Γροντή, με τον Ναμάσκο να μη μπορεί να αντιδράσει.

Μετά το γκολ ο Ηρακλής κατέφυγε σε συχνές καθυστερήσεις, με συνέπεια στο παιχνίδι να κρατηθούν οκτώ (8′) λεπτά επί πλέον χρόνου και με τον Λεβαδειακό να φθάνει κοντά στην ισοφάριση στο 82′ όταν από κόρνερ του Μιλιάζες η μπάλα έφτασε στον Τριποτσέρη το σουτ του οποίου κόντραρε και έδωσε νέο κόρνερ στον Λεβαδειακό το οποίο εξουδετέρωσε όμως ο Χουάντερσον.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Αργυρόπουλος, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Λεοζίνιο, Μοντέιρο (56′ Μπαστακός), Κούρος (52′ Γροντής), Περόνε (85′ Αγγελόπουλος).

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (73′ Νιάσε), Βασιλείου, Καλτσάς, Ουόν, Βούρος (79′ Μουλόπουλος), Καραμπουέ, Μιλιάζες, Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο (74′ Λάτσι).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε