Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ίρις Δούλου: Είναι μόλις 22 ετών και είναι διαιτητής στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου

Ίρις Δούλου: Είναι μόλις 22 ετών και είναι διαιτητής στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου

Η Ίρις Δούλου μεγάλωσε στο Άστρος Κυνουρίας και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώριζε για τον δυναμισμό της και τον χαρακτήρα της. Ο δυναμισμός της ήταν και αυτός που την οδήγησε στο σήμερα, όπου γράφει τη δική της ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου στην χώρα μας.

H Ίρις Δούλου είναι μόλις 22 ετών και κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα από τον Σύνδεσμο της Ένωσης Κεφαλληνίας-Ιθάκης, η οποία γίνεται διαιτητής στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών.

Παρά το νεαρό της ηλικία της, κατάφερε να ξεχωρίσει σε ένα δύσκολο και ανδροκρατούμενο άθλημα. Μάλιστα, είναι πρωτόγνωρο για τον τόπο της Κεφαλονιάς μια γυναίκα και σε τόσο νεαρή ηλικία να είναι διαιτητής στην Α΄ κατηγορία.

Η επιτυχία της στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν και άλλα κορίτσια την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο. Ήδη γίνονται κινήσεις για να δημιουργηθούν ομάδες και σίγουρα το κλίμα που επικρατεί θα βοηθήσει στην εξέλιξη του αθλήματος.

“Θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο για να είναι επιτυχής η συμμετοχή μου στη κατηγορία, πιστεύω στο εγχείρημα και είναι τιμή μου.”, δήλωσε η Ίρις Δούλου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως Ίρις Δούλου στην Κεφαλονιά βρέθηκε λόγω των σπουδών της στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τώρα εκτελεί πρόεδρος των φοιτητών. Η ενασχόλησή της με την διαιτησία ξεκίνησε στην ηλικία των 18 ετών και όλοι μιλούν για ένα κορίτσι με λαμπρό μέλλον στον χώρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις