Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Ήρωας” ο Νικοπολίδης! Οι μικροί του Ολυμπιακού το… σήκωσαν στην Τριπολη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 έληξε το 90λεπτο και η παράταση). Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “ερυθρόλευκους” στη “ρώσικη ρουλέτα” ο Γιάννης Νικοπολίδης, γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα.

Ο τελικός του Final – 4 στο πρωτάθλημα Κ-17 της Superleague βάφτηκε για 4η φορά στην ιστορία του ερυθρόλευκος! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής, νικώντας μέσα στην Τρίπολη τον Αστέρα στη διαδικασία των πέναλτι (4-1), μετά το 1-1 του 90λεπτου και της παράτασης.

Ο Κανελλόπουλος άνοιξε στο 40′ το σκορ για τους Αρκάδες, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση και στα πέναλτι με το τέρμα του Τσιριγώτη (83′). Μάλιστα στο 84 έμειναν και με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Νεοφυτίδη για άσεμνη χειρονομία. Άξιο αναφοράς, πως οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κανελλόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.

Στη… ρώσικη ρουλέτα έλαμψε το “άστρο” του Γιάννη Νικοπολίδη, που μπροστά στον πατέρα του -βρισκόταν στις εξέδρες του “Θ. Κολοκοτρώνης”- απέκρουσε δυο πέναλτι κι έδωσε τον τίτλο στον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Παπαγγέλης, Γαλούπης (67′ Μαρτίνης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (43′ Τσιριγώτης), Φυτόπουλος, Βοϊλης Τσερκώνης (36′ Φέκκας), Ζιάκας (57′ Μπουλάρι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος (110′ Μπλάτσος), Φωτόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε (82′ Μαχαίρας), Κωτσόπουλος (57′ Κάρδαρης), Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος (73′ Ρούνης), Τζίμας (70′ Ζορμπάς).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε