Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ισμαΐλ Καρτάλ για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: «Γνωρίζουμε την δυναμική του αντιπάλου, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Ισμαΐλ Καρτάλ για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: «Γνωρίζουμε την δυναμική του αντιπάλου, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ισμαΐλ Καρτάλ μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Τούρκο προπονητή να μιλά με σεβασμό για τους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του θέλει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ισμαΐλ Καρτάλ στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά στο Conference League επισήμανε τη δυναμική που έχουν οι Πειραιώτες ειδικά όταν αγωνίζονται εντός έδρας, με τον τεχνικό ωστόσο των φιλοξενούμενων να αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα ο Τούρκος προπονητής υπογράμμισε πως η αποχή από τις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της χώρας δεν έχει επηρεάσει καθόλου την Φενέρ, η οποία είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για το παιχνίδι.

Τα λόγια του Καρτάλ για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

«Ήρθαμε γνωρίζοντας τη δύναμη του Ολυμπιακού.

Έχει σημαντική θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει φανατικούς οπαδούς. Είναι ο πρώτος από τους δύο αγώνες. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Θέλουμε να δείξουμε τον εαυτό μας για να γυρίσουμε θετικά στην Κωνσταντινούπολη, με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το εάν εξεπλάγη από τον τρόπο με τον οποίο πέρασε ο Ολυμπιακός την Μακάμπι:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι ήταν έκπληξη, Στον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός έδειξε την πραγματική του δύναμη και γι’ αυτό νίκησε».

Τι θα κάνετε εάν θα παίξουν με δύο σέντερ φορ:

«Ξέρουμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός είτε παίξει με έναν είτε με δύο επιθετικούς. Εμείς έχουμε το δικό μας πλάνο, είναι σημαντικό περισσότερο τι θα κάνουμε εμείς στο παιχνίδι μας».

Αν θα επηρεάσει η αποχή:

Όχι, δε νομίζω. Κοιτάζουμε ξεχωριστά τα παιχνίδια. Άλλο το τουρκικό πρωτάθλημα, άλλο τώρα. Έχουμε ετοιμαστεί σωστά, θα παίξουμε όπως αρμόζει στην Φενέρ για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Θα παίξει ρόλο ό,τι έγινε τι τελευταίο διάστημα στην Τουρκία;

«Αδικηθήκαμε στα τελευταία παιχνίδια και αντιδράσαμε για να το δείξουμε την κοινή γνώμη. Υπήρξε ανταπόκριση. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο της Τουρκίας πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση».

Τους παίκτες της Φενέρ εκπροσώπησε ο 27χρονος στόπερ Τσαγκλάρ Τσογιουντσού ο οποίος ανέφερε

«Ευχές σε όλο τον ισλαμικό κόσμο για το Ραμαζάνι. Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο, την ομάδας μας μόνο. Θα υπάρχει και επαναληπτικός.

Είμαστε συνηθισμένοι στις δύσκολες ατμόσφαιρες. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά έχουμε τα δικά μας σχέδια για να πάρουμε τη νίκη»

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις