Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Ισόπαλη ματσάρα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ματσάρα με εντάσεις και νεύρα διεξήχθη ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική. Το παιχνίδι κράτησε σε αγωνία τους πάντες μέχρι την ισόπαλη λήξη του, 2-2.

Το live του αγώνα

Η Ξάνθη βρέθηκε κοντά στη νίκη, κόντα στον Παναιτωλικό που την πίεζε από την αρχή, αλλά δεν την πανηγύρισε.

Πήγε όμως στ’ αποδυτήρια για το ημίχρονο με αυτή την ελπίδα, καθώς στο 34′ ο Νιέτο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Καπετάνος μέσα από την περιοχή πλάσαρε για το 0-1. Παρά το γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. 

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ και τότε αποβλήθηκε από τον πάγκο τους ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου παραβατικά ξαναμπήκε στο γήπεδο και ο διαιτητής του ζήτησε να περάσει έξω.

Ο γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, πίεζαν, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι σκόραραν κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 63′ ο Νιέτο γύρισε την μπάλα και ο Παπαστεριανός βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κυριακίδη και με το αριστερό έκανε το  0-2!

Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να “απαντήσει” στο 69′, όταν καταλογίστηκε πέναλτι στην Ξάνθη, για χέρι του Σολτάνι. Το εκτέλεσε ο Ουάρντα  μειώνοντας το σκορ σε 1-2 και έπειτα αποβλήθηκε και ο Λουτσέσκου που είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς του Παναιτωλικού.

Ο Ουάρντα δεν έμεινε στο ένα γκολ… Βρήκε δίχτυα και στο 81ο λεπτό, όταν εκτέλεσε από αριστερά ένα φάουλ και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ζαρόπουλου για το 2-2!

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν (70′ Κλέσιο), Παπάζογλου (λ.τ. 14′ Βασιλούδης), Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα (46′ Φερέιρα), Κάπελ, Ουάρντα, Μαρκόβσκι.
Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Παπαστεργιανός (λ.τ. 80′ Σκούρτης), Φλίσκας, Ορφανίδης (58′ Βασιλακάκης), Λουσέρο, Νιέτο (74′ Ντιμιτρόφ), Σολτάνι, Καπετάνος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε